Wine & Food

Wine

& Food

Prachtige wijnen en heerlijk eten…

Beste wijnliefhebbers, wat we vorig jaar van plan waren heeft afgelopen april daadwerkelijk plaatsgevonden “een culinair uitje” naar de Alentejo. Ik denk dat ik voor een ieder spreek die erbij was, dat het heerlijke dagen waren met prachtige wijnen en heerlijk eten. Theo & Fonneke en kok Karels hebben er alles aan gedaan om het ons naar de zin te maken en dat is ze volkomen gelukt! Twee prachtige wijnhuizen bezocht met heerlijke wijnen en verrassend eten, tot in de puntjes verzorgde diners onder de veranda bij Theo & Fonneke afgesloten op het strand met een heerlijke lunch bij Antonio! Kortom voor herhaling vatbaar en er zijn voornemens om dit in 2019 weer te organiseren! Daar sluiten we ons helemaal bij aan, we hebben genoten van deze 3 dagen samen met jullie een enthousiaste club, veel lol en gezelligheid! Wij kijken er naar uit om de wijntour rond september / oktober en rond april / mei te organiseren voor minimaal 8 personen. Een leuke reis voor een vriendenclub, collega’s of familie die natuurlijk van wijn moeten houden! Jullie overnachten in één van onze 5 luxe lodgetent met privézwembad, eigen badhuis en bbq of in ons vakantiehuis Vila Valmonte.

Voor informatie over de 3 daagse wijntour mail of bel ons gerust!

Wine & Food, Trouwen in de Alentejo, fietsen & Kanovaren en zoveel meer……

Ontdek de Omgeving
Lentekriebels….Zomergevoel…. Herfstgloed…..Winterzon…..

De Alentejo, het hele jaar door genoeg te ontdekken in deze prachtige provincie. De charme van de witgekalkte huizen, de ruige kustlijn met mooie strandjes, kurkeiken, olijfgaarden, uitgestrekte velden en vele cultuur historische hoogstandjes. Een heerlijke bestemming voor uren wandelplezier en mooie fietstochten in het voor-en najaar. Ben je bourgondisch aangelegd, de prachtigste wijnhuizen met de beste wijnen uit de Alentejo! Liefhebbers van Geocaching kunnen ook hier hun hart ophalen, vele “schatten” op bijzondere verborgen plekjes in de omgeving!

Voor outdooractiviteiten; Dolfijnen spotten, strand, speeltuin en lopen met onze lieve ezels of meerijden met paard en wagen, de kippen voeren op de kleine kinderboerderij. Of huur de kano, op ongeveer 20 minuten rijden kun je varen, vissen en zwemmen in het grote meer van Odivelas, neem de kleine bbq mee, een picknickmand ( kun je bij ons bestellen) met allerlei lekkernijen en je kunt je de hele dag vermaken. De kano wordt door ons gebracht en gehaald!

Open chat
Hulp nodig?
Welkom, waar kan ik je mee helpen...