ALGEMENE VOORWAARDEN

Deze algemene voorwaarden zijn bindend, zowel voor Vila Valmonte, B&B en Glamping Portugal als voor degene die een huurovereenkomst met ons afsluit.

PRIJZEN:

Zoals vastgelegd in de huurovereenkomst zijn onder voorbehoud van vergissingen bindend.

BEVESTIGING VAN JE BOEKING EN BETALING:

Na je reservering en aanbetaling van 40% sturen wij je binnen een week een bevestiging van de aanbetaling, dit is tevens je boekingsbevestiging. Als de aanbetaling niet binnen een week is voldaan vervalt je boeking. Tevens ga je na de aanbetaling akkoord met de algemene voorwaarden. Het restant bedrag dien je uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de huurperiode over te maken op ons rekeningnummer.

ANNULERING:

Je dient zelf zorg te dragen voor een annuleringsverzekering!!
Wij adviseren dan ook om een ieder een annuleringsverzekering af te sluiten om onaangename verrassingen te voorkomen.

WIJZIGING HUURPERIODE:

Dit kan alleen op basis van beschikbaarheid doorgevoerd worden.

AANKOMST EN VERTREK;

Check in na 16.00 uur en tot 22.00 uur
Check out uiterlijk tot 10.00 uur

We verwachten dat onze accommodaties netjes en opgeruimd achter worden gelaten, spring milieuvriendelijk om met water en elektriciteit. laat de airconditioning niet aan als je niet in je accommodatie bent! Afval zelf graag deponeren in de groene containers in het dorp.

TOT SLOT:

Wij hebben al het mogelijke gedaan om op veiligheid te letten, ondanks dat kunnen we nooit voor ongelukken of diefstal aansprakelijk worden gesteld. Het verblijf op ons landgoed is dan ook geheel op eigen risico.

Open chat
Hulp nodig?
Welkom, waar kan ik je mee helpen...